follow Catalog firme » Firme reparatii pompe » Reparatii pompe buzau
  home     Firme reparatii pompe   Reparatii pompe buzau

Reparatii pompe

reparatii injectoare pompa duza 2 0 tdi,reparatii injectoare pompa duza 1 9 tdi (BUZAU)
Laborator profesional va ofera servicii de reparatii injectoare Bosch, Delphi, Siemens, Pompa Duza 1.9 TDI si Pompa Duza 2.0 TDI. Reparatii injectoare Opel, Iveco, Bmw, Mercedes, Fiat, Ford, Dacia Logan, Alfa Romeo, MAN, Renault, Peugeot, Nissan,Pompa Duza. Oferim certificat de garantie si factura pe o perioada de 6 luni. Reparatia injectoarelor consta in schimbarea pieselor uzate cu piese de origine, calibrare pe standul..
0740 *** ***Click aici!
reparatii pompe (BUZAU)
Bobinaj si service pentru motoare electrice in judetul buzau. aparate electrice pentru puncte de transformare energie electrica. producem transformatoare de sudare cu arc electric marca "general transsud", avand certificat de inregistrare la osim. nu ezitati sa ne contactati, va oferim seriozitate si promptitudin..
0238 *** ***Click aici!
reparatii pompe apa buzau (BUZAU)
S.c. eletopfaur s.r.l. executa modernizari, automatizari, statii de pompare apa potabila ce pot functiona fara personal de supraveghere. confectioneaza, monteaza si pune in fuctiune tablouri de comanda cu convertizoare de frecventa, soft start, pentru pompe submersibile, de suprafata si motoare electrice, asigurand protectia acestora si economie de energie de pana la 40%. monteaza si pune in fuctiune pompe submersibile si de suprafata...
0755 *** ***Click aici!